Fem skälsom talar för en duschtoalett

Inget är så effektivt och skonsamt som rengöring med vatten. Det är självklart, eller hur? Just därför känner man sig ren och fräsch varje gång man har använt en duschtoalett. Det finns dock fler skäl som talar för en duschtoalett.

Design

Idag pratar alla om design - men vad skiljer egentligen vanlig design från perfekt design? För Christoph Behling, topproduktdesigner från London och den som har designat våra AquaClean duschtoaletter Mera, Sela och Tuma, måste en designprodukt vara perfekt. Läs eller lyssna på när Christoph Behling beskriver vad som utmärker våra duschtoaletter: enastående design och hög kvalitet.

Här kan du läsa intervjun med Christoph Behling

Teknik

För att du som kund alltid ska vara nöjd är kvalitet utan kompromisser ytterst viktigt hos Geberit. De senaste 40 åren har vi därför tillfört mycket know-how och utvecklingsarbete i vår duschtoalettsteknik och ständigt optimerat våra produkter - allt för din komfort och ditt välbefinnande.

Läs mer om våra 40 år av erfarenhet av duschtoaletter

Rengöring

Bildas kalkavlagringar i din kaffemaskin efter ett tag då du har mycket hårt vatten hemma? Undrar du om din duschtoaletts funktion också utsätts för detta? Ingen fara! Du är redan bekant med avkalkningsfunktionen hos din kaffemaskin. Avkalkningen hos AquaClean duschtoalett fungerar precis lika enkelt. Ett egenutvecklat avkalkningsprogram avlägsnar avlagringarna från samtliga vattenledande delar. När avkalkning krävs visas ett meddelande på fjärrkontrollen.

Enkel rengöring – läs mer här

Kundservice

Hos varje teknisk apparat kan det uppstå fel. Du vill inte vara ensam med dina problem och frågor och önskar en tillförlitlig och fullständig service? Det förstår vi. Geberit erbjuder därför en Kundservice som säkerställer att dina produkter fungerar som de ska. Dessutom garanterar vi att alla reservdelar finns tillgängliga i upp till tio år. Har du frågor om din AquaClean duschtoalett når du Geberit kundtjänst per telefon eller per e-post.

Kontakta oss

Garanti

Vill du ta det säkra före det osäkra efter att du har köpt din duschtoalett? Vi har rätt lösning även för detta och erbjuder alla kunder en garantiförlängning på ett år utan kostnad. Det är väldigt enkelt - registrera din nya Geberit AquaClean duschtoalett online eller skicka ditt garantikort till oss inom 90 dagar efter installationsdatumet.

Till gratis garantiförlängning