GEBERIT AQUACLEANTESTA DUSCHTOALETTER

Geberit ville veta mer om vad naturlig WC-hygien med vatten betyder. Därför genomförde vi 2018 en undersökning i 15 europeiska länder, bl.a. Schweiz, Tyskland, Italien, Polen, Sverige och Ryssland. Ca 14 000 personer över 30 år tillfrågades om de ansåg att en WC med integrerad duschfunktion bidrar till den personliga hygienen.

Vi väckte stor nyfikenhet: Hur många procent av de tillfrågade ansåg att en duschtoalett förbättrar den personliga hygienen? Det är över 66 % av de tillfrågade! Mer än 40 % såg även en duschtoalett som en miljövänlig lösning. Alltså fler och fler tycker om rengöring med vatten, något som sedan länge är självklart i hygienkulturen i Fjärran Östern. Tack vare duschtoaletten gör den fräscha och rena känslan nu även intåg i våra badrum.

Det säger entusiastiska duschtoalettanvändare

Tror du inte på hur fantastiskt rengöring med vatten är efter toalettbesöket? Låt dig då övertygas av entusiastiska användare.

”Känslan av absolut fräschör vill jag aldrig mer gå miste om.”

”Redan efter en veckas semester utan min duschtoalett såg jag fram emot att åka hem och längtade efter den fräscha känslan efter toalettbesöket.”

”Tack vare AquaClean känner jag mig fräsch och ren efter varje toalettbesök.”

Upplev den fräscha känslan när du reser

Först när man har provat en sak vet man vad den går för. Vid ett besök på ett hotell som är utrustat med en Geberit AquaClean duschtoalett får du chans att själv upptäcka hur härligt det är. Ta dig tid att under nästa weekend till storstan själv njuta av rengöring med vatten.

Med vår hotellsökning hittar du enkelt kända hotell i spännande städer och på vackra semesterorter. Där kan du själv testa och uppleva den enastående känslan av fräschör och renhet.

Testa själv

Kom förbi och testa Geberit AquaClean duschtoaletten. Den som en gång har upplevt absolut fräschör vill aldrig avstå från rengöring med vatten.

Du hittar oss på följande mässor och evenemang. Vi ser fram emot ditt besök.