GEBERIT AQUACLEANTESTA DUSCHTOALETTEN

Geberit ville veta mer om vad naturlig WC-hygien med vatten innebär. Därför genomförde vi 2018 en undersökning i 15 europeiska länder, bl.a. Schweiz, Tyskland, Italien, Polen, Sverige och Ryssland. Ca 14 000 personer över 30 år tillfrågades om de ansåg att en WC med integrerad duschfunktion bidrar till att förbättra den personliga hygienen.

Över 66 % av de tillfrågade ansåg att en duschtoalett förbättrar den personliga hygienen. Mer än 40 % såg även en duschtoalett som en miljövänlig lösning. Fler och fler uppskattar rengöring med vatten, något som länge varit en självklarhet i hygienkulturen i Fjärran Östern. Tack vare duschtoaletten gör den fräscha och rena känslan nu intåg även i våra badrum.

Så här säger entusiastiska användare

Tror du inte på hur fantastiskt rengöring med vatten är efter toalettbesöket? Så här säger några entusiastiska användare.

”Känslan av absolut fräschör skulle jag aldrig vilja avstå från.”

”Redan efter en veckas semester utan min duschtoalett såg jag fram emot att åka hem, och längtade efter den fräscha känslan efter toalettbesöket.”

”Tack vare AquaClean känner jag mig fräsch och ren efter varje toalettbesök.”

Upplev den fräscha känslan när du är på resande fot

Först när man har provat vet man vad det innebär. Om du besöker ett hotell som är utrustat med en Geberit AquaClean duschtoalett får du möjlighet att själv upptäcka hur härligt det är. Njut av rengöring med vatten under nästa weekend i storstan.

Med vår hotellsökning hittar du enkelt kända hotell i spännande städer och på vackra semesterorter. Där kan du själv testa och uppleva den känslan av fräschör och renhet.

Testa själv

Kom förbi och testa Geberit AquaClean duschtoaletten. Den som en gång har upplevt absolut fräschör vill aldrig avstå från rengöring med vatten.

Här kan du hitta återförsäljare som både säljer och erbjuder dig att testa en duschtoalett.