ÖVERBLICK ÖVER GEBERIT AQUACLEAN DUSCHTOALETTERMera. Sela. Tuma.

Precis som namnen – Mera, Sela och Tuma – så är duschtoaletterna från Geberit olika. Det finns något för alla. Från prisvärd allround, till elegant skönhet och vidare till fantastisk lyx.

AquaClean Mera – enastående genial

Geberit AquaClean Mera Comfort med sin svävande design är den mest köpta duschtoaletten i Europa och sätter nya standarder i alla avseenden. Dess teknik, komfort och design utmärker sig genom högsta kvalitet och tilltalar även de mest krävande kunderna.

Geberit AquaClean Mera finns även som Classic-variant.

AquaClean Sela – intelligent skönhet

Geberit AquaClean Sela utmärker sig genom sin elegans och skönhet och personifierar de högsta kvalitetsstandarder. Sela utmärker sig genom sitt tydliga formspråk och sina högkvalitativa material och passar perfekt för den smakfulle esteten.

AquaClean Tuma – överraskande mångsidig

Geberit AquaClean Tuma är en kompakt allroundmodell. Comfort-varianten passar alla som värdesätter ett väl avvägt förhållande mellan pris och prestanda.

På denna modell väljer du själv utrustning för duschtoaletten: från enkla grundfunktioner som på Classic-modellen till ytterligare komfortfunktioner som i Comfort-utförandet.