ÖVERBLICK ÖVER GEBERIT AQUACLEAN DUSCHTOALETTMera. Sela. Tuma.

Precis som namnen – Mera, Sela och Tuma – så olika är duschtoaletterna från Geberit. Från den prisvärda basmodellen till designikonen och premiummodellen finns det något som passar alla.

AquaClean Mera – enastående genial

Geberit AquaClean Mera Comfort med sin svävande design är den mest köpta duschtoaletten i Europa och sätter nya standarder i varje avseende. Dess teknik, komfort och design är av högsta kvalitet och övertygar även de mest kräsna kunderna.

Geberit AquaClean Mera finns även som Classic-variant.

AquaClean Sela – intelligent skönhet

Geberit AquaClean Sela utmärker sig genom sin elegans och skönhet och uppfyller de allra högsta kvalitetskraven. Sela utmärker sig genom sitt tydliga formspråk och sina högkvalitativa material och passar perfekt för den smakfulle esteten.

AquaClean Tuma – överraskande mångsidig

Geberit AquaClean Tuma är en kompakt allroundmodell. Comfort-varianten lämpar sig optimalt för alla som värdesätter ett väl avvägt förhållande mellan pris och prestanda.

På denna modell väljer du själv utrustning för duschtoaletten: från enkla grundfuntioner som på Classic-modellen till ytterligare komfortfunktioner som på Comfort-utförandet.