Rengöring med vatten

Endast med vatten blir det riktigt rent

Skulle du tvätta din bil med endast torrt papper? Knappast. Den efterfrågade fotografen Jonathan Heyer visar hur vardagliga situationer skulle se ut om vi inte använde vatten att rengöra med - ganska trist.

En känsla av välbefinnande

Fräscht vatten

Vatten är oumbärligt för hygienen och vårt välbefinnande. Det är därför förvånande att vi nöjer oss med att rengöra oss med toalettpapper efter toalettbesöket. I hygienkulturen i Fjärran Östern har det länge varit en självklarhet att rengöra sig med vatten även efter toalettbesöket. Och även här upptäcker fler och fler tjusningen med skonsam och naturlig WC-hygien med vatten istället för papper. Vatten rengör, fräschar upp och ger dig ett välbefinnande. Om man rengör sig med vatten efter toalettbesöket känner man sig naturligt fräsch.

En nyduschad känsla

Lucy sitter på dusch-WC Geberit AquaClean Mera

Strävan efter ökat välbefinnande och en sund självkänsla är idag en del av en modern livsstil. För att öka välbefinnandet spelar olika faktorer in som mat, träning eller personlig hygien en avgörande roll. Den tredje punkten kan man påverka positivt med en duschtoalett. En Geberit AquaClean ger dig alltid en fräsch och ren känsla.

Personlig hygien

Rent vatten

Duschtoaletterna från Geberit AquaClean rengör dig skonsamt med vatten och är därför mycket mer hygieniska än papper. Låt dig övertygas av den skonsamma och naturliga rengöringen med AquaClean duschtoaletter om du värdesätter att känna dig riktigt ren efter varje toalettbesök. Duschtoaletterna utvecklades för att få dig att alltid känna dig hygienisk och ren.

Vill du veta mer om rengöring med vatten?

Ladda ner Geberit AquaClean produktbroschyr

Ladda ner Geberit AquaClean-broschyren.

Läs mer om rengöring med vatten, se alla AquaClean-modellerna och bli klokare på de många smarta funktionerna som gör att du känner dig ren efter varje toalettbesök.